Lasse Dieckmann

Århus Håndbold napper begge point i tæt opgør

Det var tæt helt til slut, da Århus Håndbold tog i mod Mors-Thy Håndbold hjemme i Ceres Arena.

Erik Veje Rasmussen havde inden opgøret sagt, at aftenens kamp var vigtig for hele sæsonen og at en sejr var et krav. Og det lykkedes med nød og næppe for de orange aarhusianere at tage begge point.

En stærk start på opgøret gav Århus Håndbold et forspring, som Mors-Thy ikke nåede at indhente på trods af, at de var tæt på flere gange.

Hjemmebaneholdet startede med at komme foran med 6-2 efter små 9 minutter. Herefter holdt Århus Håndbold føringen på 2-3 mål helt indtil pause, hvor de to hold kunne gå ud og ved stillingen 14-11.

De første 20 minutter af 2. halvleg lignede første halvleg. Århus Håndbold bevarede et lille forspring på 2-3 mål. Men mod slutningen blev det utroligt tæt. Med 10 minutter igen gjorde Nicolaj Sommer det til 24-23, og så kunne alt ske. Og da der bare manglede 1 minut af opgøret, reducerede Marcus Dahlin til 28-27. Men med 20 sekunder tilbage på klokken kunne Anders Martinussen lukke opgøret med sin scoring til 29-27.

Topscorer i opgøret blev Mors-Thys Marcus Dahlin, der nettede 9 gange.