Patrick Andersen

Cheftræner stopper i Odder til sommer

Mads Brandt og Odder Håndbold har valgt ikke at forlænge kontrakten, som udløber til sommer. Brandt er klar til at prøve nye udfordringer. Der oplyser den østjyske klub i en pressemeddelelse.


Da Mads Brandt kom til Odder for knap to år siden var missionen at videreføre arbejdet med talentudvikling og skabe et bæredygtigt grundlag for at vende tilbage til liga’en. Allerede det første år formåede Brandt at kvalificere Odder til oprykningsspillet.


Brandt og Odder valgte at lave en to-årig kontrakt med en mulighed for at aftale sig til en forlængelse med yderligere ét år. Det er den forlængelse, man nu er enige om ikke at benytte sig af – særligt fordi Mads Brandt har fået mod på at prøve noget nyt.


– Jeg er utrolig glad for at arbejde med udvikling af talenter. Man er stolt, når man ser et talent vokse og blive klar til at rykke videre, men det er også spændende at få lov til at arbejde med dem i længere tid, fortæller Mads Brandt.


I Odder Håndbold er man helt afklaret med situationen.


– Vi er rigtig glade for Mads og det arbejde han har lagt i talentudviklingen i Odder. Men selv om vi også har store ambitioner, er talentudviklingen en vigtig del af vores DNA. Når Mads føler, at han gerne vil videre til et sted med flere muligheder, er det helt naturligt, at vores veje skilles, udtaler formand Henrik Bentsen.


Hvor Mads Brandt fortsætter sin trænerkarriere er endnu ikke afklaret. Tidligere i karrieren har Brandt blandt andet stående i spidsen for Vejle.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER