Patrick Andersen

Århus-spiller til Fredericia?

HBOLD.dk erfarer 1. divisionsklubben Fredericia Håndboldklub har sikret sig en spiller fra Århus Håndbold 888liga-hold.


D. 19. november kunne stiften.dk berette, at Frederik Krarup forlader Århus Håndbold til sommer et år før hans kontrakt oprindeligt udløb.


I den forbindelse udtalte Krarup, at han ikke havde lagt sig fast på om han skulle fortsætte i ligaen eller tage et skridt ned i 1. division.


– Jeg skal ud og søge en anden og større rolle, end jeg har haft her i Århus Håndbold. Nu har jeg haft en rolle, hvor jeg har spillet 15-20 minutter, og det er jeg blevet tryg ved. Hvis jeg skal blive bedre, skal jeg have mere ansvar og mere tid. Det er ikke vigtigt, om det er et 1. divisionshold med en klar målsætning om at rykke op eller et ligahold. Det vigtige er, at jeg kan se perspektiver i holdet, mærke et godt miljø og fornemme, at der er en træner, som tror på mig. Det er en investering for, at jeg på sigt bliver en bedre håndboldspiller, sagde Krarup til stiften.dk.


Allerede nu har Frederik Krarup ifølge HBOLD.dk’s oplysninger besluttet sig for, hvor karrieren fortsætter til sommer. Her er valget faldet på Fredericia, der har sikret sig Krarup for næsen af flere andre klubber.


I Fredericia vil Krarup blive genforenet med Jesper Houmark, som han har haft som ungdomstræner i Århus og det har formentlig også spillet en rolle i Krarups beslutning.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER