BSV fik kæmpe røvfuld i Barcelona

Champions League - Herrer
Foto: Peter Leth

Foto: Peter Leth

Det var lige ved at blive decideret pinligt, da Bjerringbro-Silkeborg søndag eftermiddag krydsede klinger med mægtige Barcelona. 

Det blev til intet mindre end denne sæsons største nederlag i Champions League – og Bjerringbro-Silkeborgs største nederlag i Champions League nogensinde. Danskerne måtte tage fra den catalanske hovedstad med en kæmpe snitter på 34-19.

Bjerringbro-Silkeborg fulgte fint med indtil stillingen 4-4. Herefter skruede de spanske mestre op for tempoet og pludselig stod  der 9-4. Og herefter så Barcelonas verdensstjerner sig ikke tilbage, og de kunne gå tilbage med en føring på 18-10.

Og hvis ikke kampen allerede var afgjort der, så blev den det efter ganske kort tid af 2. halvleg. For inden Bjerringbro-Silkeborg kunne forsøge at indhente Barcelonas store forspring, fik de sig en kold start på 2. halvleg. 18-10 blev lynhurtigt lavet til 25-10, og så var der ikke mere at komme efter.

Det hele sluttede på en sejr på 34-19. Den største sejr i år i Champions League og en noget ærgerlig rekord for de danske mestre.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu