TMS og Skive delte i topopgør

TMS Ringsted og Skive fH delte i dagens topbrag i herrernes 1. division, som endte 27-27.

Med en sejr ville TMS Ringsted for alvor melde sig ind i topkampen, da de så kun ville have et point op til Skive på andenpladsen. Til gengæld ville Skive kunne hægte TMS Ringsted af med en sejr.

Gæsterne fra Skive fik den bedste start på kampen, da de kom foran med 2-5, men med tre mål i træk fik TMS Ringsted udlignet til 5-5.

TMS Ringsted kom foran 9-6, men Skive lod sig ikke på af det og udlignde til 10-10. Med to straffekastsmål i træk af Rune Ohm var det dog TMS Ringsted, der gik til pause foran 13-12.

I 2. halvleg havde Skive momentum i slutningen, hvor de var foran med 24-26 med fem minutter igen. Det lykkedes dog TMS Ringsted at få udlignet til 26-26 med tre minutter igen.

Med lidt over et minut igen udlignede TMS Ringsted til 27-27, hvilket fik Skive til at forlange timeout med 50 sekunder igen. Det lykkedes dog hverken Skive eller TMS Ringsted at score yderligere, hvorfor kampen endte uafgjort 27-27.