Korsør-Slagelse vandt bundbrag

Korsør-Slagelse trak sig sejrrigt ud af bundraget mod Frederikshavn FI, som de vandt med 28-29.

Forud for opgøret var Korsør-Slagelse på 13. pladsen med fire point, mens Frederikshavn var på 11. pladsen med fem point.

Derfor var opgøret på forhånd udpeget som et nøgleopgør for begge mandskaber, som er oprykkere til 1. division.

Gæsterne fra Korsør-Slagelse kom bedst fra start i Arena Nord, hvor de hurtigt kom foran med 2-5 efter ni minutters spil.

Frederikshavn fik kæmpet sig tilbage i opgøret med tre scoringer i træk og fik udlignet til 11-11, da der var spillet 24 minutter.

Ved pausen var det dog Korsør-Slagelse, der var i front med 12-13. Med et kvarter tilbage af opgøret lykkedes det dog for første gang Frederikshavn at komme i front ved stillingen 20-19, men det blev en kort fornøjelse.

Tre scoringer i træk fik Korsør-Slageles i front med 20-22, men hjemmeholdet lagde sig ikke ned og fik udlignet til 27-27 med under tre minutter igen.

Det var dog Korsør-Slagelse, der endte med at vinde opgøret med 28-29, efter en hektisk afslutning på opgøret.