Simon Jensen

Skjern-triumf efter 30 minutters mållavine

Aftenens opgør mellem Skjern og Aalborg indledtes med en overflod af scoringer i kampens første 30 minutter. 39 gange kunne bolden pilles ud af nettet i 1. halvleg, og i sidste ende, efter en intens sidste halvdel, sejrede værterne fra Skjern med 31-28.

Det var således to vidt forskellige halvlege, som de to topklubber i 888 Ligaen præsenterede for publikum i Skjern Bank Arena. Mens hverken de to forsvar eller fire keepere fik fat i noget bemærkelsesværdigt, slikkede de to offensiver sig i stedet om munden og kylede den ene scoring ind efter den anden.

Skarpest på banen i 1. halvleg var gæsternes Sander Sagosen, der nettede syv gange og ikke var til at styre for hverken Magnus Dahl, Søren Pedersen eller nogen af de grønblusede forsvarsspillere.

I den modsatte ende af banen var det imidlertid en bred palet af Skjern-profiler, der stod for målscoringen, og de levnede ikke hverken Mikael Aggefors eller unge Rasmus Bech Poulsen mange chancer for at tilføje redninger til kontoen.

Opgørets hæsblæsende tempo fra 1. halvleg gik dog tabt i løbet af pausen, som Aalborg Håndbold startede stærkest efter. To hurtige scoringer fra Arnor Atlason og Patrick Wiesmach sørgede for at pausestillingen 17-22 blev vekslet til 19-22, og derved var indikationer på en tæt og nervebetændt 2. halvleg sat i værk.

Men på trods af utallige, ihærdige forsøg på at udligne hjemmeholdets føring – og opløftende spil i målet fra førnævnte Mikael Aggefors – lykkedes det kun Aalborg afslutningsvis at reducere Skjerns føring til et enkelt mål.

Tættere på kom aalborgenserne ikke, og så kunne Bjarte Myrhol og Kasper Søndergaard med en scoring hver i de afsluttende minutter endegyldigt lukke opgøret med fuldtræfferne til først 30-28 og siden slutresultatet 31-28.

Dermed hentede Skjern Håndbold i den samlede stilling ind på førerholdet fra Nordjylland – og netop den nuværende stilling i 888 Ligaen kan findes her.