Hakan Sahin

Skadet profil tror på tæt kamp i Baunehøjhallen

Fredag aften tager AJAX København i mod gæsterne til højre fra grænsen, nemlig Team Sydhavsøerne. Ifølge Mick Schubert, der lige nu sidder ude med en skade, så er der næsten statsgaranti for en tæt kamp, men i særdeleshed også en masse underholdning.


Det er nu cirka 10 måneder siden AJAX sidst tog imod drenge fra sydhavsøerne, og på daværende tidspunkt endte det med én et måls-nederlag til københavnerne. Den gang var tabellen også anderledes, da man havde AJAX København til at ligge lige over den direkte nedrykning, nemlig i nedrykningsgruppen. Men når københavnerne tager i mod TSØ, har det som regel aldrig nogen betydning om de ligger 1’er er i bunden – her er kampene altid tætte, fortæller fløjspiller Mick Shubert, til Hbold.dk


– Vi har de seneste mange år, også før jeg vendte tilbage til klubben, haft tætte kampe mod TSØ, og det er egentlig meget pudsigt, men det har nok noget at gøre med, at mange af deres spillere har en fortid i AJAX. Også må man også bare give vores hjemmenbane en stor del af æren – det er bare generelt svært at spille i en tætpakket Baunehøjhal.


Team Sydhavsøerne har rigtig nok haft det svært, de gange man har gæstet AJAX København. De har generelt ikke haft en god start på sæsonen, til trods for de gode rammer og ressourcer klubben har til rådighed, forklarer den erfarne venstrefløj.


– Jeg tror selvfølgelig på, det bliver en kamp med ekstrem høj intensitet, specielt i forhold til de spillere, som har en fortid i klubben. Dog undrer det mig lidt, at man i TSØ ligger som de gør. Finansielt, ligger de i toppen af 1. divisionen og de har gode rammer, der er fuldt pakket i hallen når man gæster dem. Men år efter år, ser vi et tilbagefald – jeg ved ikke om det er mentalt, eller noget administrativt. Det eneste jeg ved er, at det er den samme historie hvert år.


AJAX København har jo for nylig erhvervet sig den bunderfarne, tidligere dansk mester og og landsholdspiller Kasper Nielsen til holdet. Hvordan han bidrager til holdet, har Schubert også kommenteret på.


– Først og fremmest er han jo brølstærk, derudover har han jo en sindssyg masse erfaring, der lige gør det ekstra i forsvaret. Vi dækker som vi hele tiden har gjort, men han er ekstrem professionel i forhold til at justere på de småting, der nu engang er. Og forhåbentlig er dette også udslagsgivende i kampene, siger Mick Schubert til Hbold.dk


Kampen fløjtes op klokken 19:00 i Baunehøjhallen


Mest læste på EUROPAMESTER.DK

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER