Hakan Sahin

Dramatisk opgør resulterede i pointdeling i Bavnehøj

Der var gang i kulissen i Baunehøj Arena, da AJAX København hjemme tog imod gæsterne fra Team Sydhavsøerne. Der blev forudindtaget, at vi ville opleve en tæt kamp, med høj intensitet, hvilket også blev tilfældet.

Det var et veloplagt AJAX mandskab, der fredag aften viste, at de hører til i toppen af førstedivisionen. Man kunne godt fornemme, at sydhavsdrengene havde forberedt sig på københavnernes højreback, Jonathan Mollerup, da man fra kampens fløjt, mandsopdækkede ham. Det skulle så vise sig at være en svær opgave for Lollænderne.

AJAX København kom efter 7 minutters spil, foran 4-1 og havde egentlig fin kontrol over kampen, og med forsvarsdirigenten, Kasper Nielsen, var der også ro inde i boksen hos, keeper Mikkel Vilhelmsen, der lagde ud fra kampens start.

Efter at københavnerne havde styret showet, blev vi også vidne til den rutine og et stjernetræf, som Team sydhavsøerne er kendte for. Martin Vilstrup, der i kom til klubben i den indeværende sæson viste sig også som den dygtige spiller han er og scorede sig til deres første føring. Men det slog ikke AJAX helt ud, som gik til pause med cifrene 14-11

Efter pusen, havde de hvidblusede københavnere et godt tag på Team Sydhavsøerne, og udbyggede endda føringen til 22-15, efter 39 minutter spil.

Men Sydhavsøerne kommer godt tilbage i kampen og får reduceret til 24-21, med en vigtig scoring fra en velspillende Nikolai Koch-Hansen

Stemningen tydede på, at Team Sydhavsøerne ville skrue bissen på og tage sejren med tilbage til Rødby.

Dog endte det med et uafgjort resultat på 29-29 og en velspillet kamp af AJAX København, der kunne tage mange positive ting med fra kampen.