Lasse Dieckmann

HC Midtjylland forlænger med cheftræner

Morten Secher og HC Midtjylland har været så tilfredse med deres samarbejde, at de har valgt at forlænge det


Det går for tiden godt i HC Midtjylland. De ligger lige nu på en flot 3. plads i 888-Ligaen. En del af æren for det har cheftræner Morten Secher, der er i gang med sin anden sæson som træner i klubben. Sammen med forlængelsen bliver hans rolle også udvidet, da han går ind i stillingen som sportschef.


– Vi har været meget glade for samarbejdet med Morten, og det er også derfor, at vi nu har valgt at forlænge samarbejdet. Han har haft en stor del af tilblivelsen af HC Midtjylland 2.0, hvor han er gået fra at være cheftræner til nu også at være sportschef. Med ham i spidsen har vi vundet pokaltitlen, og vi ligger godt til i ligaen. Jeg er sikker på, at han er den rigtige, som kan hjælpe klubben med at indfri de øgede ambitioner, fortæller Thomas Hintze i en pressemeddelelse.


Morten Secher selv er også rigtig glad for forlængelsen, der betyder, at han nu er cheftræner og sportschef i klubben indtil udgangen af sæsonen 18/19.


– Jeg er glad for det, der sker i HC Midtjylland, og den nye version 2.0. Samtidig synes jeg, at det er rigtig spændende at udvide mit arbejdsområde fra at være cheftræner til også at være sportschef. Jeg er derfor også meget glad for, at vi har fået en forlængelse på plads. Klubben er inde i en meget spændende tid, og jeg ser frem til at være en del af denne proces de kommende år. Jeg synes, klubben er inde i en rivende udvikling, og jeg er stolt over, at klubben ser mig som manden, der kan tage holdet til det næste niveau, fortæller Morten Secher.


Senest Morten Secher og HC Midtjylland var i kamp var går, da de på hjemmebane spillede uafgjort mod Århus Håndbold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER