Patrick Andersen

GOG-komet: Fedt at gøre en forskel

GOG spillede med bredden i gårdagens kamp mod Skanderborg Håndbold. I slutfasen var det flere af de unge GOG-spilere, der var med til at sikre sig.


Efter at have været bagud i store dele af opgøret på Fælleden vendte GOG opgøret fuldstændigt på hovedet i den sidste del af kampen. En af grundstene bag comebacket var god, gammeldags fight.


– Jeg tror det vores sammenhold, vi bliver ved med at stå sammen til sidst, selvom det ser sort ud et godt stykke ind i kampen, men vi bliver ved med at stå sammen og kæmper for det, siger GOG’s Jon Andersen til HBOLD.dk.


I slutningen af kampen udgjorde Jon Andersen og Frederik Krabbe GOG’s bagkæde sammen med Lasse Kronborg. Andersen og Krabbe er begge årgang 1997 og er dermed første års seniorer, men var trods det med til at afgøre kampen.


– Det er mega fedt som ung at komme ind at gøre en forskel. Nu har vi lige spillet Europa Cup og mange af dem har spillet rigtig, rigtig meget. Så er det fedt at komme ind at vise, at man kan være med på det her niveau, fortæller Jon Andersen.


GOG fik en skidt start på sæsonen. For noget tid siden blev det meldt ud, at Jakob Larsen er fortid som GOG-træner til sommer, men den udmelding blev fulgt op af en sejr på udebane mod KIF Kolding København. Jon Andersen peger dog ikke på trænerudmeldingen som afgørende for, at skuden er vendt for GOG.


– Jeg tror ikke det er så meget, at det blev meldt ud. Jeg tror mere, at vi rykkede tættere sammen, da det så sortest ud og gav hinanden på, at det her kunne vi godt gøre bedre, lyder det fra den unge GOG-spiller, der lavede tre mål.


GOG vandt opgøret mod Skanderborg med 22-25.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER