Maja Laursen Bjerg

Bodholt: Møbelringen Cup er først og fremmest træning

Landsholdet skal bruge Møbelringen Cup til at træne forskellige aspekter i spillet, mener stregspiller Stine Bodholt. Hun håber på, at holdet vil vise gode takter til turneringen og understreger, at de altid går efter at vinde.  


Kvindelandsholdets sidste træningsturnering inden EM, Møbelringen Cup, er lige om hjørnet. I aften møder Danmark de norske værter, mens de lørdag og søndag står overfor henholdsvis Rusland og Frankrig. Danmark kan til EM løbe ind i både Norge og Rusland i mellemrunden. Det er op til trænerteamet at bestemme, om landsholdet skal gemme nogle ting til et eventuelt møde ved EM, mener Stine Bodholt. Det handler primært om at få prøvet nogle ting af til træningsturneringen ifølge hende.


– Det er selvfølgelig en træningsturnering, så vi skal træne en masse ting. Jeg tror også, at man vil kunne se i kampene, at det er træning, og at det først er til EM, det hele starter. Vi ved også, at det er træning, og at vi skal udvikle os og blive bedre. Men vi spiller for at vinde, det gør vi hver gang, siger Stine Bodholt til HBOLD.


Læs også: Østergaard om Møbelringen Cup: Det bliver rigtig sjovt


Det er tre stærke håndboldnationer, som det danske kvindelandshold krydser klinger med i Møbelringen Cup. Stine Bodholt håber, at holdet kommer ud fra turneringen med nogle gode ting i bagagen.


– Vi møder nogle gode modstandere til Møbelringen Cup. Jeg håber, vi ser noget flot spil og et hold, der vil give alt og har en god energi og fight. Jeg håber, vi spiller noget god håndbold og kommer i god fart, siger hun.


Forsvaret er godt på vej


Landsholdet har trænet to gange, inden de tog til Norge og Møbelringen Cup. De danske kvinder har blandt andet haft fokus på forsvarspillet i træningerne, og ifølge Stine Bodholt er den danske defensiv er på rette vej.


– Folk er virkelig tændte på at få forsvaret til at virke. Vi arbejder stenhårdt på at udvikle os. Vi har set noget video og haft en træning efterfølgende, hvor der var god knald på og god kommunikation. Vi tror på, vi kan løse det her forsvar, og at vi arbejder den rigtige vej, siger stregspilleren.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER