Jesper

N. Øris: Vi må ikke undervurdere Tønder, men vi er selvfølgelig favoritter

Bjerringbro-Silkeborg tager i aften imod TM Tønder, som ifølge hjemmeholdets Nikolaj Øris-Nielsen er lidt en ukendt størrelse, hvor BSV-mandskabet må ses som klare favoritter. 


Nikolaj Øris, som i søndags fik comeback efter en skade i knæet, efter ikke at have spillet siden DM-finalen i maj måned, kender ikke meget til TM Tønder, men roser kvaliteterne på Tønder-mandskabet.


– Det er lidt en ukendt størrelse. Jeg har aldrig rigtig mødt dem, så det er lidt en ukendt størrelse. Jeg har set dem spille lidt, og det er et hold, der går ind og griber chancen, hver gang den er der. Ingen er over andre på det hold. De kæmper bare hver evigt eneste gang. Det er det, det gør dem gode. Det er ikke dem, der laver flest mål, men de har stået meget godt defensivt, siger Nikolaj Øris til Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside.


Den nyligt tilbagevendte bagspiller ved udmærket godt, at favoritværdigheden er hos de danske mestre.


– Vi skal egentlig bare gøre, som vi har gjort i alle de andre kampe. Vi skal spille vores eget spil, og så skal vi ikke tro, at vi kan undervurdere Tønder. Omvendt synes jeg også, at vi er et bedre hold, og hvis vi spiller op til vores niveau, så er det en kamp, vi skal vinde, slutter Nikolaj Øris på hjemmesiden.


Kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Tønder, fløjtes igang kl. 18.30 i Jysk Arena, Silkeborg.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER