Maja Laursen Bjerg

Klavs Bruun Jørgensen: Reinhardt kan sagtens overtage pladsen

Althea Reinhardt ser lige nu ud til at overtage Rikke Poulsens plads i EM-truppen, og det kan hun snildt klare, mener landstræner Klavs Bruun Jørgensen. Hovedpersonen selv nyder at være samlet med landsholdet.


Tidligere i dag blev det klart, at Rikke Poulsen ikke kommer med til EM. Derfor skal landstræner Klavs Bruun Jørgensen udtage en ny målmand til EM-holdet. Det bliver efter alt at dømme 20-årige Althea Reinhardt, fortæller landstræneren.


– Som det ser ud nu, er det Althea Reinhardt, der overtager pladsen, hvis Rikke ikke bliver kaldt ind. Hun er også med til Møbelringen Cup i Norge. Og jeg kan hilse og sige, at hun ved træningerne allerede har vist, at hun sagtens kan klare den opgave. Det er vi selvfølgelig rigtig glade for, siger Klavs Bruun Jørgensen på et pressemøde i går.


Lærerigt at være på landsholdet


Althea Reinhardt skiftede i denne sæson til Odense Håndbold, hvor hun har imponeret indtil videre. Nu har hun spillet sig på landsholdet, og det kan hun drage flere fordele af, mener hun.


– Jeg får erfaring, og på samme tid står jeg overfor nogle af de bedste skytter, så der er jo en masse ting, jeg kan tage med mig. Det gælder både inde på banen og udenfor banen, siger Althea Reinhardt til HBOLD.


I dagene op til Møbelringen Cup har det unge keeper-talent og de andre landsholdsspillere trænet sammen. Althea Reinhardt har sat pris på træningerne, og hun kan lære meget af at være med landsholdet, mener hun.


– Det har været fedt at træne. Man kan godt mærke, at niveauet er lidt højere, og der er tempo og god intensivitet. Det synes jeg bare, der er fedt, og jeg nyder det rigtig meget, siger målmanden.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER