Maja Laursen Bjerg

HCM får point i sidste sekund mod Århus

Dennis Kirkegaard scorede et meget afgørende mål tre sekunder før tid mod Århus Håndbold. Med målet sikrede han nemlig, at HC Midtjylland tog et point med fra opgøret.

HCM var foran med to mål fem minutter før tid, men de var tæt på at tabe begge point på gulvet til Århus Håndbold. Heldigvis for hjemmeholdet smed Dennis Kirkegaard kuglen i kassen tre sekunder før tid til slutresultatet 28-28.

De to hold startede jævnbyrdigt ud, og efter fem minutter var stillingen 3-3. Derefter trak gæsterne fra Århus fra, og de bragte sig foran 4-6.

Efter 18 minutter fik HC Midtjylland udlignet til 9-9 ved Eivind Tangen. Sidenhen gik det bedre for hjemmeholdet, og Esben Lie Hansen bragte holdet i front 13-11. HC Midtjylland holdt afstanden på to mål frem mod pausen, og de førte derfor 16-14 efter de første 30 minutter.

Århus Håndbold kom bedre med efter pausen, og de fik udlignet til 18-18. Hjemmeholdet trak dog fra igen, og de bragte sig foran 23-20.

Med omkring fire minutter tilbage af opgøret fik Århus Håndbold reduceret til 27-26. Dermed var der lagt op til en spændende afslutning.

Erik Veje Rasmussens tropper udnyttede muligheden, og de kom foran 27-28. Århus Håndbold var tæt på at snuppe sejren, men Dennis Kirkegaard forhindrede den plan. Han fik nemlig netmaskerne til at blafre få sekunder før tid. Derfor endte kampen 28-28.

HC Midtjylland befinder sig stadig i den gode ende af tabellen efter dagens kamp. De indtager en foreløbig tredjeplads med 14 point, mens Århus Håndbold er nummer ni med ni point.