Maja Laursen Bjerg

Østergaard om Møbelringen Cup: Det bliver rigtig sjovt

Trine Østergaard glæder sig til Møbelringen Cup i weekenden, hvor landsholdet kan få prøvet nogle nye ting af. Hun vil nyde træningskampene, hvor hun håber på at forbedre sammenspillet mellem hende og højrebacken.


Om 13 dage skyder kvindelandsholdet EM-slutrunden i gang mod Montenegro. Inden da skal holdet deltage i træningsturneringen Møbelringen Cup, hvor de tørner sammen med Norge, Rusland og Frankrig. Det er en turnering, som højrefløj Trine Østergaard ser frem til.


– Vi skal have tre gode kampe ud af det, håber jeg på. Det bliver fint at få spillet de lidt nyere spillere ind på holdet. Vi skal gå til den, og vi har mulighed for at øve ting, som vi ikke får øvet til træning. I sådan en turnering kan man prøve nye ting af og se alle spillere an, tænker jeg. Det bliver rigtig sjovt, siger Trine Østergaard til HBOLD på dagens pressemøde.


Læs også: Rikke Poulsen ude af Møbelringen Cup


To af holdene, nemlig Rusland og Norge, kan Danmark løbe ind i ved mellemrunden til EM. Det skal dog ikke forhindre landsholdet i at give den hele armen til Møbelringen Cup, hvis det står til Trine Østergaard.


– Jeg tænker, vi skal give den fuld gas og gøre alt for at vinde alle kampe til Møbelringen. Vi skal ikke nødvendigvis tænke så meget over, hvem modstanderen er, men i stedet spille vores spil. Så må Klavs og Søren bestemme, hvad det er for noget håndbold, vi skal spille, og om vi skal gemme lidt til slutrunden, siger højrefløjen.


Til EM er Trine Østergaard den eneste højrefløj, der er udtaget, mens Simone Böhme giver hende selskab ved Møbelringen Cup i Norge. Personligt håber Trine Østergaard, at hun under træningsturneringen kan forbedre nogle ting i sit spil.


– Jeg håber på, at jeg får et bedre sammenspil med Mette og AC (Anne Cecilie Dornonville de la Cour, red.), så vi kan få et godt samarbejde mellem backen og fløjen. Jeg vil nyde, at vi har de her træningskampe til at udvikle vores spil frem mod slutrunden, og at vi skal spille kampe i stedet for at træne, siger hun.


Danmarks første kamp i Møbelringen Cup er på torsdag mod Norge.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER