Patrick Andersen

DHF har afgivet dom i chikane-sag: Karantæne til SUS-leder

Dansk Håndbold Forbunds disciplinærinstans har givet karantæne og bøde til den SUS Nyborg-leder, der chikaneret Skives Andreas Toudahl.


Den meget omtalte chikane-sag, hvor SUS Nyborgs sportschef, Carsten Madsen, angiveligt har sat stole i vejen for Andreas Toudahl og fysisk været i kontakt med ham, er der nu faldet dom i.


Efter høringen mellem sagens parter har DHF’s disciplinærinstans idømt Carsten Madsen en bøde på 2.000 kr og karantæne i fire hjemmekampe. Derudover har SUS Nyborg også fået en bøde på 3.000 kr.


Om afgørelsen skriver disciplinærinstansen blandt andet:


– Det er ubestridt og erkendt af sportschef Carsten Madsen, at han har skubbet til en spiller fra Skive FH, ligesom han aktivt har medvirket til den omtalte ”stoleleg”, og dermed også har optrådt provokerende over for spilleren.


– Videooptagelsen dokumenterer, at sportschefen endda i to omgange har skubbet til spilleren under kampen, uden at spilleren ses at have givet anledning til den fysiske kontakt, og uden at handlingerne – hvis undskyldeligt overhovedet – ses at have været begået i affekt.


Udover at være sportschef i SUS Nyborg er Carsten Madsen også formand i Nyborg GIF Håndbold, samt økonomiansvarlig i Fyns Håndbold Forbund.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER