Team Esbjerg og København Håndbold trækker flest i hallerne

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Der er pause i Primo Tours ligaen, hvor der er spillet ti runder i grundspillet. Et kig på tilskuertallene afslører, at Team Esbjerg er det hold, der i gennemsnit har haft flest tilskuere til deres hjemmekampe. Det oplyser Divisionsforeningen.

Tallet lyder på 2.051, og der er et pænt stykke ned til nummer to på listen, Odense Håndbold, der kan mønstre 1.499 i snit. På udebane er København Håndbold det hold, der trækker flest tilskuere i hallen, i det københavnerne her har et snit på 1.586. Nummer to på den ”konto” er FCM Håndbold med 1.190.

Lægges hjemme-og udebanetallene sammen er Team Esbjerg og København Håndbold i top med henholdsvis 1.457 og 1.311 tilskuere.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu