Jesper

SønderjyskE får kneben sejr mod Ribe-Esbjerg

SønderjyskE var bagud med 12-16 ved pausen hjemme mod Ribe-Esbjerg HH, men efter en flot 2. halvleg fra hjemmeholdet, blev det vendt til en sejr på 27-26.

SønderjyskE tog i dag imod ligakonkurrenterne fra Ribe-Esbjerg HH, i et opgør som med en sejr ville give SønderjyskE mulighed for igen at besidde en slutspilsplads, mens en sejr til udeholdet fra Ribe-Esbjerg, ville cementere deres plads på slutspilspladserne.

Det var en første halvleg med udeholdet fra Ribe-Esbjerg i førersædet, og de kunne gå til pause foran 12-16.

Men det var et helt andet SønderjyskE hold, som kom ud til 2. halvleg. Allerede efter 8 minutter i 2. halvleg, var SønderjyskE holdet i front med 20-18. Føringen holdte hjemmeholdet ved, og efter 51 minutter stod det 25-22.

Til sidst var der spænding i kampen, hvor det i sidste minut stod helt lige.

Det endte til sidst med en sejr til SønderjyskE på 27-26.