Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Patrick Andersen

Odense bekræfter: Gafler landsholdsstreg fra Randers

Odense Håndbold bekræfter mandag eftermiddag i en pressemeddelelse, at de har sikret sig landsholdsstreg fra Randers HK.


Odenses ligahold fortsætter med at tiltrække landsholdsspillere og kan i dag offentliggøre, at man har indgået en 3-årig kontrakt med stregspilleren Kathrine Heindahl. Kathrine Heindahl spiller i dag for Randers HK og er udtaget til landsholdstruppen, der deltager i EM i Sverige til december.


– Kathrine er en fysisk stærk to-vejs spiller, som har udviklet sig flot i de seneste år, og jeg ser hende som en del af de kommende års ”fast inventar” på damelandsholdet. Hvis Odense skal være i toppen af dansk damehåndbold – og det er jo det vi vil – ja, så skal vi også have landsholdsaktuelle spillere i truppen, siger Jan Pytlick


Odense Håndbold ligger pt. nr. 4 i den danske liga og forstærkede sig i denne sæson med bl.a. brasilianske Jessica Quintino, målmandstalentet Althea Reinhardt og Oksana Kiseleva fra Rostov-Don. Efterfølgende er der indgået aftaler med Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Mie Højlund, så truppen er forstærket markant på alle positioner.


– Jeg føler, det er tid til at komme hjem og prøve kræfter med et nyt projekt der forhåbentlig gør, at jeg kan indfri mine ambitioner om at være i toppen af dansk damehåndbold. Jeg ser det som en god mulighed for at opnå mine personlige mål om at blive en fast bestanddel af landsholdet ved at have min daglige gang blandt andre landsholdsspillere. Og så glæder jeg mig til igen at være en del af et fynsk hold og vende tilbage til Odense, siger Kathrine Heindahl.


Kathrine Heindahl har netop i dag tjekket ind i landsholdets træningslejr i København, hvor de forbereder sig til EM i Sverige, hvor den indledende runde spilles i Malmø.


Det læser de besøgende på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER