Maja Laursen Bjerg

TM Tønder og Skanderborg deler efter nervepirrende afslutning

Dagens bundbrag mellem TM Tønder og Skanderborg Håndbold endte 24-24 efter en tæt kamp. Hjemmeholdet havde sejren inden for rækkevidde, men Kasper Irming sikrede otte sekunder før tid Skanderborg det ene point.

Der er kampe, hvor spændingen udebliver, og så er der kampe, hvor spændingen aldrig forsvinder. Dagens kamp mellem TM Tønder og Skanderborg hørte til den sidste kategori. Opgøret svingede frem og tilbage, men gæsterne fra Skanderborg sikrede sig et enkelt point få sekunder før tid, da de scorede til 24-24.

Hjemmeholdet kom ellers bedst fra start, og de bragte sig i front 2-0. Først syv minutter inde i opgøret kom Skanderborg på måltavlen, da Besard Hakaj nettede for gæsterne. I starten af opgøret var de to hold meget jævnbyrdige, men TM Tønder var et skridt foran gæsterne.

Efter 13 minutter var stillingen 7-4, men med tre hurtige mål fik Skanderborg udlignet til 7-7. TM Tønder trak dog fra igen, og Rune Hoyer Schrøder bragte holdet foran 10-8. Frem mod pausen fik Skanderborg spist et enkelt mål af forspringet. De to mandskaber gik til pause med stillingen 14-13 i TM Tønders favør.

Efter pausen kom Skanderborg med ny energi, og Kristian Bonefeld scorede til 14-15. Dermed var ‘The Green Gunmen’ foran for første gang i kampen. Hjemmeholdet fik dog udlignet til 18-18 ved Rune Hoyer Schrøder, der var storskydende i opgøret.

TM Tønder bragte sig foran 23-22 efter 48 minutter og var for første gang siden pausen i front. Hjemmeholdets Kristian Stoklund Larsen nettede til 24-23, og dermed var TM Tønder i front med fem minutter igen. Derfor var der lagt op til en nervepirrende afslutning.

Med otte sekunder tilbage af opgøret nettede Kasper Irming til 24-24. Claus Lyngsøe smed timeoutkortet lige efter scoringen, og TM Tønder havde muligheden for at sikre sig begge point. Desværre for hjemmeholdet blev Rune Hoyer Schrøders skud reddet, og derfor endte kampen 24-24.

Efter dagens opgør står Skanderborg Håndbold noteret for syv point, mens TM Tønder følger lige efter med fem point. Dermed lægger begge hold afstand til 888-ligaens bundprop Randers HH, der har to point.