Patrick Andersen

Nordmand stopper i Skjern

Til sommer er det slut. Magnus Dahl forlader Skjern Håndbold efter to år i klubben. Det skriver vestjyderne i en pressemeddelelse.


I lørdags skrev Søren Pedersen under på en ny to-årig kontrakt. Den 30-årige keeper skal i de kommende to sæsoner danne målmandsduo med Emil Nielsen, der tiltræder i Skjern til sommer.


Dermed står det klart, at Magnus Dahl stopper i den vestjyske klub efter indeværende sæson.


– Jeg respekterer klubbens beslutning. Det taler til min fordel at målmandssituationen er afklaret så tidligt på sæsonen – og det vil jeg gerne takke klubben for. Jeg må tage tingene til efterretning og vurdere min fremtid sammen med familien, siger Magnus Dahl, der ankom til den vestjyske klub tilbage i 2015.


Selvom fremtiden efter sommer ikke befinder sig i Skjern, så er nordmanden indstillet på at afslutte håndboldeventyret i Vestjylland med manér.


– Jeg er oprigtig stolt over at spille i Skjern, men jeg er ikke færdig endnu. Min mission er ikke fuldendt. Jeg skiftede til Skjern med målsætningen om at vinde medaljer – og den ambition er intakt, siger Magnus Dahl.


– Vi ønsker Magnus Dahl og familien al det bedste i fremtiden – og håber vores veje skilles med medaljer om halsen, siger Carsten Thygesen.


Magnus Dahl har tidligere optrådt i Paris St. Germain og Atletico Madrid. Nordmanden har 53 A-landskampe på cv´et for det norske landshold.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER