Korsør undgik snitter mod Nordsjælland

Korsør-Slagelse undgik den frygtede snitter mod Nordsjælland Håndbold, og begrænsede nederlaget til 22-28.

Sidste søndag fik Korsør en ordentlig en på hatten ude mod Fredericias oprykkere, der vandt med hele 30-19 over Korsør-Slagelse-mandskabet.

I dagens opgør mod Nordsjælland var der dog andre boller på suppen for Korsør, der dog kom skidt fra start. Stillingen efter knap 12 minutters spil var 2-9 til Nordsjælland, men efterfølgende kom Korsør-Slagelse bedre med.

Fem mål i træk bragte Korsør-Slageles op på 7-9, hvilket medførte en Nordsjælland-timeout. Tættere på end de minus to kom Korsør-Slageles ikke.

Ved pausen var Nordsjælland foran mde 10-15. I 2. halvleg kom den nordsjællandske føring op på 15-24, men så fik Korsør-Slageles sat en prop i og begrænsede nederlaget til 22-28.