Patrick Andersen

Dalmose om chikane-sag: Noget man normalt kun oplever øst på

Christian Dalmose har prøvet lidt af hvert som håndboldtræner. I forbindelse med chikane-sagen fra SUS Nyborg fortæller han, at det normalt kun er noget man oplever i Østeuropa.


SUS Nyborgs sportschef Carsten Madsen er kommet i stor fokus efter, at DHF’s disciplinærinstans kigger nærmere på en episode med ham fra opgøret mod Skive fH. Her har Carsten Madsen angiveligt ifølge Skive-lejren chikaneret Andreas Toudahl med først verbale tilråb, dernæst sætte stole i vejen for ham og til sidst puffe til Toudahl, mens Skive var i angreb.


– Man skal opføre sig ordentligt som leder. Især de ledere, der er med ude i hallen skal opføre sig ordentligt. De skal ikke lave chikane mod spillere eller gøre nogen forskellige ting, der er imod sporten. Vi trænere og spillere kan inde på banen have noget fight, det er noget helt andet. Når ledere pludselig gør nogle ting, er det ikke så godt, siger Christian Dalmose om episoden til HBOLD.dk.


I Østeuropa er det mere normalt at se lignende scener. Værste eksempel i nyere tid er Gunnar Prokop, der på et tidspunkt var træner i Hypo Niederösterreich (se den episode her).


– Det er noget man normalt kun oplever over øst på, men det er der kloge mennesker, der skal tage sig af. Jeg kan forstå at klubberne også har deres kampe med sagen, lyder det fra Christian Dalmose, der ikke vil kommentere på hvad en evt. straf skal være i sagen.


Christian Dalmose har i løbet af sin trænerkarriere stået i spidsen for klubber som Ikast, Aalborg DH, Ajax København, Viborg HK og ungarske Siofok.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER