Jesper

BSV lider nederlag efter pauseføring mod Barcelona

BSV taber på hjemmebane mod mægtige Barcelona, efter at have været foran med 13-11 ved pausen. BSV taber 23-27, efter en ellers flot indsats.

BSV  var noget overraskende foran med 13-11 ved pausen, mod mægtige FC Barcelona, efter en meget flot og velspillet 1. halvleg. En stor halvleg af Søren Rasmussen i BSV-målet, var medvirkende til at BSV kunne gå til pause foran med 2 mål.

Desværre for BSV-mandskabet, fik Rasmus Jensen sin tredje udvisning allerede midt i anden halvleg, og dermed en diskvalifikation.

En spændende 2. halvleg var i vente, men efter pausen kommer Barcelona hurtigt med igen, 9 minutter inde i 2. halvleg står det 14-15 til Barcelona, som hurtigt fik indhentet BSV-føringen.

Lasse Andersson spiller en fin 2. halvleg for udeholdet, men det var primært med en storspillede Vargas i Barcelona-målet, som sikrede Barcelona føringen efter pausen.

Herfra trækker FC Barcelona fra Bjerringbro-Silkeborg, som aldrig rigtig er tæt på at få hentet føringen. Barcelona vinder 23-27.

FC Barcelona indtager dermed 1. pladsen i Champions League puljen, mens Bjerringbro-Silkeborg indtager 7. pladsen. Kun 6 hold går videre fra puljen, så derfor venter der fremadrettet meget vigtige kampe for BSV-holdet, hvis de skal nå at ende på 6. pladsen i puljen, som sikrer videre avancement.