Patrick Andersen

Skjern forlænger med keeperprofil

Skjern Håndbold har målmandsduoen på plads til den kommende sæson, da klubben har forlænget aftalen med Søren Pedersen. Det oplyser vestjyderne i en pressemeddelelse.


Den yderst medlevende og entusiastiske sidste skanse bag det grønne forsvar fortsætter i Skjern-målet.


Søren Pedersen har sat sin underskrift på en ny to-årig kontrakt med vestjyderne. En aftale, som havde første prioritet for Skjern-keeperen.


– Skjern Håndbold er det ideelle sted at være for mig. Jeg føler mig hjemme i Vestjylland og er generelt bare glad for at være en del af Skjern Håndboldfamilien, siger Søren Pedersen, der ikke har kigget sig over skuldrene efter andre alternativer.


– Min første – og eneste prioritet – var at forlænge med Skjern Håndbold. Der var tilbud fra andre klubber, men jeg havde kun ét for øje – og det var en forlængelse med Skjern, siger Skjern-keeperen.


Perfekt match

Kontraktforlængelsen skaber gensidig glæde på sidelinjen hos cheftræner Ole Nørgaard, der ser Skjern-keeperen som et perfekt match til de kommende sæsoner.


– Søren er central og vellidt, både på og udenfor banen. Han har et udpræget og synligt vinderinstinkt, arbejder vedholdende med at forbedre sin stabilitet i præstationerne og nærmer sig efterhånden alderen, hvor målmændene normalt er allerbedst. Derfor ser vi Søren som et perfekt match med unge Emil Nielsen i de kommende år, siger Ole Nørgaard.


Søren Pedersen skiftede til Skjern Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i 2014, og har siden da vogtede Skjern-målet 113 gange.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER