Patrick Andersen

HØJ tæt på at smide sejren væk

HØJ var lige ved at komme i problemer til sidst mod SUS Nyborg, men endte med at vinde 31-30.

Det fynske oprykkerhold startede med at sætte sig på kampen. De kom foran 0-2, som sidenhen blev til 5-7 efter 12 minutters spil.

HØJ fik dog styr på spillet og udlignede til 7-7. Ved pausen havde de udbygget føringen til 17-13, efter SUS Nyborg reducerede få sekunder før første halvlegs var færdigspillet.

I 2. halvleg lignede det længe en sikker HØJ-sejr, men med ti minutter igen fik Jakob Kampmann reduceret til 26-24, hvilket medførte en HØJ-timeout.

Udfaldet af den efterfølgende blev, at HØJ kom på 31-27 med under tre minutter igen, men SUS Nyborg lagde sig ikke ned.

Med et minut igen reducerede gæsterne til 31-29. HØJ tog derefter timeout med 40 sekunder igen, men det kom der ikke nogen scoring ud af. I stedet reducerede Mikkel Wichmann til 31-30 med 15 sekunder igen, men der blev ikke scoret mere i opgøret.

HØJ er med sejren nu med i det store midterfelt på en ottendeplads, mens SUS Nyborg fortsat er på 12. pladsen.