HCM smed sikker sejr væk i det russiske

HC Midtjylland var ved at køre en sikker sejr hjem mod russiske Astrakhan i EHF Cuppens sidste kvalifikationsrunde, men endte med at spille 29-29.

Midtjyderne fik en af de værste lodtrækninger, da de skulle op mod et russisk hold og der af den årsag i det ene opgør venter en lang rejse.

Rejsen lod dog ikke til at påvirke HC Midtjylland i starten af kampen, da de efter 13 minutter var foran med 6-8 mod det russiske hjemmehold.

Astrakhan fik sidenhen bedre styr på angrebsspillet og scorede i de sidste 17 minutter af første halvleg ti mål mod HCM’s seks, hvilket gav en russisk pauseføring på 16-14.

I anden halvleg fik HC Midtjylland gang i maskineriet igen. Med 20 minutter igen bragte midtjyderne sig foran 21-22 og med ti minutter igen nåede føringne op på 25-29.

HC Midtjylland formåede dog ikke at score resten af kampen. Til sidst havde Astrakhan chancen for at udligne, trods de var i undertal indtil der resterede få sekunder, men russerne endte med at misbruge et frikast efter tid og derfor endte kampen 29-29.

Der er returopgør i IBF Arena søndag i næste uge.