TMS vandt braget mod TSØ

Der var lagt op til et brag i BorderShop Arena i mellem Team Sydhavsøerne og TMS Ringsted. Her endte TMS med at vinde 25-31.

TMS Ringsted startede ud som lyn og torden. Efter et kvarter var de i front med 4-8 aført af en storspillende Rune Ohm, der på daværende tidspunkt havde nettet fem gange.

Team Sydhavsøerne lod sig dog ikke slå ud og fik reduceret til 10-11 med syv minutter til pausen. TMS holdte dog fat i føringen til pausen, hvor de var foran med 13-14. I straten af anden halvleg fik TSØ dog udlignet til 15-15, men fra stillingen 21-21 med 13 minutter igen trak TMS Ringsted afgørende fra.

Med fem scoringer i træk kom TMS Ringsted i front med 21-26 med syv minutter igen, og det formåede Sydhavsøerne ikke at komme sig over, hvilket gjorde TMS vandt opgøret 25-31.

Med sejren kravler TMS Ringsted op på 3. pladsen, hvor de har et point ned til Lemvig på 4. pladsen.