Simon Jensen

Riis før TMS-duel: Angrebsspillet skal optimeres

Team Sydhavsøerne tager i aften imod TMS Ringsted i en duel mellem to af sværvægterne i herrernes 1. division. For hjemmeholdet har sæsonens første otte kampe tilkendegivet, at offensiven og målscoringen har haft plads til forbedring. Det håber Michael Riis, at aftenens opgør kan råde bod på.


Således har Team Sydhavsøerne hidtil scoret 197 gange i otte opgør, hvilket giver et målgennemsnit på omtrent 24 scoringer pr. kamp.  Det rangerer holdet fra Maribo blandt de mindst scorende angreb i hele divisionen, og i TSØ-lejren er det også et problem, de til hverdag arbejder hen imod at forbedre.


Og særligt op til aftenens duel mod TMS Ringsted har offensiven været i fokus, da Christian Dalmoses tropper er kendt for at praktisere et fleksibelt og alsidigt forsvarskoncept.


– Der er ingen tvivl om, at vi har kæmpet lidt med vores angrebsspil. Det er et klart fokuspunkt til træning, og noget vi arbejdet på hver dag. Det skal helt sikkert lykkes bedre end tidligere, da TMS dækker flere forskellige forsvarsformationer, fortæller Team Sydhavsøernes Michael Riis til HBOLD.dk.


Team Sydhavsøerne indledte sæsonen i herrernes 1. division med et choknederlag på hjemmebane mod oprykkerne fra Korsør Slagelse Elitehåndbold – og fulgte siden, en lille håndfuld runder senere, op med et lignende, overraskende nederlag mod Frederikshavn, der frister samme skæbne som oprykkere.


Michael Riis understreger i den forbindelse, at indstillingen og paratheden i disse kampe ikke har været til stede blandt TSØ-spillerne – og det straffede de to oprykkerhold effektivt til egne fordele.


– I min optik var de (kampene, red.) et klart udtryk for manglende parathed og kynisme i vores afslutninger. Jeg synes, vi bør kunne kigge på os selv og forvente at vinde over et oprykkerhold, udtaler Riis, inden han slutter:


– Men vi må også erkende, at hvis vi ikke er der 100 %, så kan vi tabe til alle hold. Taktikken er ofte underordnet, hvis indstillingen ikke er der.


Opgøret mellem Team Sydhavsøerne og TMS Ringsted fløjtes i gang i aften klokken 20:00.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER