Hakan Sahin

Kneben sejr til københavnerne

Fredag aften gæstede AJAX København, og for hjemmebaneholdet var det ikke muligt at forhindre de to point til de hvidblusede fra københavn.

Det var en tæt affære, da Otterup tog i mod AJAX København fredag aften i Otterup Hallerne. Københavnerdrengene var foran de første 11 minutter af kampen og derefter så de ikke en føring før minut 48, hvor man kom foran 19-20

Efter 54 minutter og 17 sekunder scorede AJAX-fløjen Rasmus Krogh til 20-23 og kunne derfra hive sejren stille og roligt hjem.

AJAX ligger efter aftenens sejr nummer på en 5. plads og har derved 2 point op til oprykningsmulighederne.

På fredag tager AJAX København i mod dem der kommer til højre fra grænsen, nemlig Team Sydhavssøerne i Baunehøjhallen kl. 19:00