Zinglersen: Sofie Bæk var helt suveræn

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Stort nederlag til Randers HK medfører store roser til Silkeborg-Voel mandskabet. Ryan Zinglersen, cheftræner i Randers HK, var især imponeret over Sofie Bæk Andersens præstation.

37-25, det var hvad kampen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Randers HK endte i onsdagens opgør. Ryan Zinglersen har store roser til overs for gårsdagens modstandere, og især til modstandernes offensiv.

– Vi møder i går et fremragende spillende Silkeborg hold, som sprudler med energi helt fra starten af kampen, fortæller Ryan Zinglersen til hbold.dk.

Her bliver den suveræne ligatopscorer Trine Troelsen fremhævet som godt spillende, efter igen at have lavet rigtig mange mål – denne gang 12 styks.

– Trine spiller fremragende, når hun er i det spilhumør som hun var i går. Hun har ikke så mange assists eller udspil, men hun havde tur i den på skuddene.

Men de største roser fra Ryan Zinglersen, går til Silkeborg-Voels Sofie Bæk Andersen, som i går bidrog med 7 scoringer.

– Sofie var suveræn i går, hun driver fuldstændig gæk med vores forsvar. Hende kunne vi ikke styre, fortæller en rosende træner.

Gårsdagens kamp var højintens og med rigtig mange mål. Resultatet 37-25 er sjældent set i håndboldverdenen, især på damesiden. Zinglersen hæfter sig også ved, at kampen i går var præget af dårligt forsvar og rigtig mange mål.

– Sindssygt mange mål, hvor det står 19-15 ved pausen. Defensivt kan vi ikke følge med, men vores angrebsspil fungerer egentlig okay. Vi følges ad til 5-5, hvor vi bare skiftes til at score. Herfra øger de mere og mere, samtidig med at vi brænder en 3-4 kontraer, fortæller Randers chefen.

Randers HK indtager, efter gårsdagens nederlag, pladsen som nummer 8. i Primo Tours Ligaen. På pladsen over befinder netop Silkeborg-Voel sig, og derfor sammenligner Ryan Zinglersen også netop de to hold, da han mener at holdene er meget i samme båd med hensyn til deres hidtidige præstationer i Primo Tour Ligaen.

– Begge hold er lidt i samme båd. Vores niveau svinger meget, og når vi spiller godt, kan vi være rigtig gode. Modsat når det ikke fungerer, er vi ikke særlig gode, slutter cheftræneren fra Randers HK.

Randers HK har kamp igen på lørdag, hvor de på udebane i EHF cuppen møder polske Lublin. Læs optakt til denne kamp senere på ugen, her på hbold.dk.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu