Team Esbjerg-glæde ovenpå sikker sejr

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Team Esbjerg var i aftes på besøg hos TTH Holstebro i Gråkjær Arena. Det endte med at blive en overbevisende sejr på 32-26 til gæsterne fra Esbjerg.

Der var reelt aldrig rigtig spænding om kampens resultat. Kun til 3-3 formåede hjemmeholdet at være med, og pludselig førte Team Esbjerg med 8-4. Efter kampen talte HBOLD.dk med træner, Lars Frederiksen og Estavana Polman. De havde disse kommentarer til kampen:

– Jeg er en glad mand. Vi fik to point og samtidig må jeg jo indrømme at vi måske nok havde hovedet et andet sted også. Vi har en vigtig kamp på søndag om at blive mellem de tolv bedste hold i Europa.

– I aften (aftes, red.) prøvede vi på at skærpe det, som vi har løbet og trænet os på igennem længere tid. Og jeg havde heller ikke behov for at spare nogle spillere til weekendens kamp, for vi har en bred trup. Men alle på bænken fik spilletid i aften og så må man jo også sige, at der skal være klasseforskel på os og TTH Holstebro. Men det er altid svært at spille en kamp når man har hovedet et andet sted. Men spilleren skal have ros for at være klar – selvom det er en onsdagskamp mellem to Champions League-opgør, siger Lars Frederiksen.

Estavana Polman havde disse ord om kampen:

– Det blev en fin kamp fra vores side. Vi havde talt meget om før kampen, at vi skulle give den gas. Og det gør vi da for alvor i de første 30 minutter – vi går til pause med syv mål ved halvleg. Anden halvleg bliver sådan lidt … ja, vi falder tilbage. Men vi spiller en god kamp og alle er klar til søndagens kamp. Det blev en rigtig god træningskamp i forhold til kampen mod IK Sävehof.

– Men TTH Holstebro har gode spillere, men de er unge! Når de får lidt mere træning bliver det et godt hold. Vi har bare meget mere erfaring, slutter Polman af.

På søndag spiller Team Esbjerg som skrevet Champions League håndbold. Det sker hjemme i Blue Water Dokken klokken 15:00.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu