Odder slog magtesløse Fredericia

Odder Håndbold kom tilbage på sporet torsdag aften på hjemmebanen i Spektrum Odder, hvor de vandt 30-26 mod Fredericia, som havde en offday.

Odder kom lynhurtigt foran 4-0. Ole Bruun Andersen smed derfor hurtigt det grønne timeoutkort hen foran dommerbordet. Det gjorde, at Fredericia gradvist fik fat.

I indledningen af kampen fik Fredericia skudt Nicolai Neupart varm i hjemmeholdets mål. Det medvirkede til, at Odder kom på 12-7 med 8 minutter til pausen.

Hjemmeholdet gik efterfølgende i stå angrebsmæssigt, hvilket gjorde FHK fik udlignet til 13-13. Det var dog Odder, der gik til pause foran 15-13, da FHK smed bolden væk med ti sekunder til pausen .

I 2. halvleg fortsatte FHK med at komme tættere på Odder. Det lykkedes gæsterne at udligne til 18-18 og komme foran med 18-19 og 19-20, men derfra gik det ned ad bakke.

Efterfølgende begyndte særligt Odders Ronnie Mathiasen at byde ind i Odder-angrebet, hvilket gjorde, at hjemmeholdet sejrede sikkert med 30-26.