Lasse Dieckmann

Mors-Thy forlænger med talentfuld venstre back

Mors-Thy Håndbold har i dag forlænget kontrakten med 20-årige Mads K. Andersen


Mads K. Andersen og Mors-Thy Håndbold har nu papir på hinanden indtil sommeren 2018. Det skriver klubben på deres hjemmeside.


Den unge venstre back er i denne sæson blevet rykket op i ligatruppen, og der har han gjort et godt indtryk.


– Mads har udviklet sig kolossalt siden han blev en del af ligatruppen, han har flyttet sig både spillemæssigt og mentalt, og der udover er Mads et produkt af det talentarbejde der er gjort i egne rækker, og der er ingen tvivl om at han vil udvikle sig yderligere de kommende år – derfor er det kun naturligt, at vi gerne vil beholde ham i Mors-Thy Håndbold, fortæller bestyrelsesmedlem Henrik Hedegaard. 


Den unge hovedperson er også selv meget glad for aftalen, ligesom at den kommende cheftræner, Søren Hansen, pegede på Mads K. Andersen i forbindelse med et videre samarbejde. Mads K. Andersen siger:


– Jeg er ufatteligt glad for at være i Mors-Thy Håndbold, så valget har været let og helt naturligt for mig. Jeg er faldet godt til både på og udenfor banen og har fået masser af tillid. Jeg synes selv, jeg har været inde i en god periode, og det vil jeg selvfølgelig arbejde videre på både i indeværende sæson og i den kommende. Jeg har lært en masse af Jan Paulsen og vil fortsat suge til mig, ligesom jeg glæder mig til at komme under Søren Hansens ledelse til sommer.


Næste gang Mads K. Andersen og Mors-Thy Håndbold skal i aktion er på lørdag, når de skal på besøg hos Skjern Håndbold.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER