FCM holder på stregspiller frem til sommeren 2018

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Den stærke stregspiller Sabine Pedersen og FCM har nu papir på hinanden helt indtil sommeren 2018. 

I februar i år forlængede stregspilleren Sabine Pedersen sin kontrakt med FCM indtil sommeren 2018. I den kontrakt var der dog en klausul, der gjorde, at begge parter kunne ophæve kontrakten inden februar 2017. Den klausul er nu sløjfet. Det fortæller klubben i en pressemeddelelse.

– Jeg er rigtig glad for at være i FCM Håndbold. Det sidste halve år har jeg spillet rigtig godt, og for mig handler det om at være det sted, hvor jeg spiller og udvikler mig bedst. Det føler jeg, at jeg opnår her i klubben, og derfor ser jeg ikke nogen grund til at skifte til en anden klub, siger Sabine Pedersen. 

Også ledelsen i FCM er meget tilfredse med, at de kan holde på den 30-årige stregspiller 1,5 år endnu.

– Sabine er en vigtig brik på vores håndboldhold. Hun er en fantastisk tovejspiller og har hen over efteråret udviklet sit spil ganske fortrinligt. Samtidig betyder hun meget uden for banen. Hun er et socialt samlingspunkt og en vindertype, så hun passer rigtig godt ind i det setup, som vi har i FCM Håndbold, siger direktør Jakob Mølgaard.

Sabine Pedersen har i denne sæson fundet vej til netmaskerne 34 gange for FCM.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu