Simon Jensen

En enkelt Mensah-scoring i Rhein-Neckar-nederlag

Rhein-Neckar Löwen skulle denne torsdag aften forsøge at spille sig tættere på førstepladsen – og dermed et par kampes hvile – i deres Champions League-pulje, da de fik besøg af makedonske Vardar Skopje. Gæsterne trak dog det længste strå og vandt 33-27.

En lang sejrsstime på i alt otte kampe på tværs af Bundesligaen, den tyske pokalturnering og Champions League-gruppespilskampe havde Rhein-Neckar Löwen fået oparbejdet inden aftenens kamp mod Vardar Skopje.

Makedonerne kom dog med det formål at manifestere deres førsteplads i puljen – og Vardar Skopje, ført an af timålsskytten Joan Cañellas, lykkedes succesfuldt med den ambition.

Gennem stort set samtlige minutter af 1. halvleg af den tysk-makedonske duel haltede værterne efter, men afslutningsvis fik Nikolaj Jacobsens tropper hentet den makedonske føring, der undervejs rundede både tre og fire scoringer. Imidlertid sørgede russiske Timur Dibirov for en pauseføring til Vardar på 17-16.

I anden halvleg faldt det tyske mesterhold dog fra hinanden rent spillemæssigt, og det resulterede i løbet af et kvarters spilletid i en ottemålsføring til Vardar Skopje, 28-20.

Dette kom hjemmeholdet aldrig i nærheden af at hente – og så sluttede Champions League-topopgøret i gruppe B med et seksmålsnederlag til Mads Mensah Larsen og Rhein-Neckar Löwen.

Netop Mads Mensah nettede en enkelt gang i opgøret via to afslutninger. Kampens topscorer blev ovennævnte Joan Cañellas, der scorede ti gange i kampen.