Simon Jensen

Brandvarm Bramming var ikke nok til Holstebro-point

TTH Holstebro haltede i store perioder efter sine rumænske banemænd i aftenens Champions League-opgør i Bukarest. På trods af tolv Magnus Bramming-scoringer tabte vestjyderne med 25-30, og videre avancement fra gruppespillet synes nu tæt på umuligt.

TTH Holstebro var inden aftenens Champions League-møde pisket til sejr i den rumænske hovedstad, hvis håbet om en fortsat deltagelse i Europas fornemmeste klubturnering skulle vedligeholdes.

Der var dog – allerede inden kampens startfløjt – puttet en smule grus i det vestjyske maskineri, da Holstebros norske keeper Torbjørn Bergerud var præget af sygdom, indhentet på rejsen til Bukarest. Nordmanden var dog omklædt på bænken og fik afslutningsvis en håndfuld spilleminutter.

Nordmandens sygdom lagde dog op til, Rasmus Lind skulle finde én af sine bedre dage frem fra skuffen. Og efter en halvsløj indledning mellem de to stolper fik Rasmus Lind ved stillingen 5-8 i rumænernes favør dog for alvor fat i afslutningerne fra hjemmeholdets skytter.

Dette hjalp imidlertid til at bringe TTH Holstebro tilbage i opgøret via 7-9, siden 11-11 og slutteligt 12-12 ved pausen – stærkt understøttet af hele syv scoringer fra Magnus Brammings højre hånd.

Men omtrent samme indledning som Holstebro havde fået i 1. halvleg, fik vestjyderne lige så i 2. halvleg. Den dårlige start involverede blandt andet et ineffektivt angrebsspil fra TTH Holstebro, der derfor havde svært ved at passere målstregen på den rumænske banehalvdel.

Nede med fem mål, 16-21, cirka halvvejs mod slutfløjtet så tingene bestemt ikke lyse ud for TTH Holstebro – og meget bedre udviklede begivenhederne sig ikke i resten af halvlegen, hvor vestjyderne aldrig for alvor kom tæt på deres rumænske banemænd.

Magnus Bramming krydrede ellers sin Champions League-topform med tolv scoringer og generobrede derved førstepladsen på turneringens topscorerliste. Det kunne dog ikke forhindre et nederlag til TTH Holstebro på 25-30.