TTH Holstebro håber at kunne drille Team Esbjerg

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

I aften tager TTH Holstebros damer imod Team Esbjerg hjemme i Gråkjær Arena. Det sker i den sidste kamp i Primo Tours Ligaen før spillerne går på pause i forbindelse med EM-slutrunden. Begge klubber har dog en kamp mere i den kommende weekend, hvor de begge spiller europæisk håndbold.

HBOLD.dk har talt med Søren Hansen, vikarierende træner for TTH Holstebro, om mulighederne mod de forsvarende danske mestre, og han siger blandt andet:

– Kampen i aften kommer jo i et presset program for begge hold, men vi ser frem til den, for glæden ved at spille kampe er stor. Så vi glæder os til at byde dem op til dans, selvom vi udmærket er klar over, at det er et godt hold, der kommer på besøg.

– De har nogle dygtige individuelle kvaliteter, men vi håber, at vi kan stikke en kæp i hjulet og drille dem lidt.  Vi har prøvet at finde lidt forskelligt i værktøjskassen. Men vi er da også spændte på, hvordan de kommer til kampen og hvilke spillere de bruger i morgen (i dag, red.). De kommer nok med 120 km/t for at få afgjort kampen tidligt. Det må vi se, om vi kan stå imod og så ellers spille vores eget spil.

Team Esbjerg er lige i øjeblikket nummer 4 i ligaen, fire point efter Viborg HK. Så det er vigtigt, at de slår Holstebro for at kunne holde trit med de øvrige tophold, hvilket gør at Søren Hansen ikke tror, der bliver slappet af i Esbjerglejren – selv om de skal spille Champions League på søndag.

Holdet fra Holstebro skal selv en tur til Oldenburg for at spille EHF på søndag. De er blot to mål bagud inden kampen, men det betyder ikke noget i aften:

– Vi har snakket om det, men det skal vi ikke. Vi bliver nødt til at være klar fra start ellers bliver vi slagtet. Og det er ikke godt for selvforståelsen. Og så skal man jo huske på, at der er en pæn pause til søndag. Men tanken har da strejfet i forhold til nogle ting, men vi går ikke på banen og tænker, at vi skal spare ressourcer. Erfaringerne er, at det bare ikke bliver godt i nogle af kampene. Men vi har ikke så mange at gøre godt med i øjeblikket. Stine (Andersen, red.) kom jo slemt til skade i søndagens kamp (overrevet korsbånd, red.) så der kommer et par unge piger på banen alligevel. Alt afhængigt af hvordan vi kommer fra land så må vi jo se, hvad der sker. Jeg skal bruge min bænk bredt i aften.

– Vi har to kampe tilbage inden en lang pause, så nu skal vi bide tænderne sammen og gi’ alt det vi har i os. Der er da værktøjer i spil til kampen mod Esbjerg, som vi også regner med, at vi kan bruge mod VFL Oldenburg. Så nogle af de træk vi kommer med i aften er også med henblik på søndagens kamp. De to hold kan på den måde godt minde lidt om hinanden. Men i bund og grund handler det om, at vi kommer med en hårdhed i forsvaret. Når for eksempel Polman kommer til skud må man ikke træde et skridt tilbage, så skal man møde hende fremadrettet. Det er så simpelt, slutter Søren Hansen af.

Udover Stine Andersen som er færdig for denne sæson, er også Pauline Bøgelund og Amalie Wichmann tvivlsomme til kampen i aften. De skal testes i forbindelse med opvarmningen.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu