‘Slutspilsfinalen’ endte med storsejr til Silkeborg-Voel

Primo Tours ligaen
Trine_Troelsen_2

Kampen mellem Silkeborg-Voel KFUM og Randers HK endte med en overraskende stor sejr til hjemmeholdet fra Silkeborg-Voel, med cifrene 37-25. Ligatopscoreren Trine Troelsen fortsatte med at være i målhumør, idag med 12 scoringer. 

‘Slutspilsfinalen’, som kampen er blevet kaldt. Nummer 7 mod nummer 8 – Silkeborg-Voel KFUM tog her til aften imod Randers HK. Vinderen af opgøret ville stadig have forhåbninger om, at ende i top-6 og dermed være med i slutspillet til foråret, mens taberen af opgøret ville gå en svær forårssæson i møde.

Begge trænere havde før kampen, udtalt at det ville blive en utrolig tæt kamp, hvilket ikke blev tilfældet i aftenens kamp.

Kampen startede ellers meget lige, hvor holdene skiftedes til at være i front. Den suveræne topscorer i Primo Tours ligaen Trine Troelsen, starter også med at lave 2 af Silkeborg-Voels første 4 mål. Hun scorer til 7-6 på straffekast, efter 12 minutters spil.

En timeout fra Randers HK’s side efter 13 minutters spil, havde desværre for dem den modsatte effekt – Silkeborg-Voel kommer foran med 12-9 efter 17 minutters spil.

Spillet bølgede stadig frem og tilbage, men hjemmeholdet formåede at holde et forspring mellem 2-3 mål.

Randers HK’s cheftræner Ryan Zinglersen, så sig nødsaget til at tage holdets anden timeout efter 22 minutter, ved stillingen 15-11.

Clara Monti Danielsson fra Randers HK indkasserede hendes 2. udvisning, efter 26 minutters spil, ved stillingen 16-13. Trine Troelsen scorede på straffekast, hendes 7. scoring i første halvleg, 17-13.

19-15 ved pausen.

Anden halvleg starter, og her er det hjemmeholdet fra Silkeborg-Voel som brager derudaf – to hurtige scoringer, så stillingen er 21-15. Randers HK får først scoret 6 minutter inde i 2. halvleg, stillingen 22-16.

Efter 44 minutters spil, Trine Troelsens 8. scoring, stillingen er 25-19.

Det så for alvor svært ud for udeholdet fra Randers, så holdets 3. timeout blev taget efter 46 minutters spil. Stillingen var her 27-19.

Spillet fungerede aldrig for Randers HK, som måtte se sig slået af et stærkt spillende Silkeborg-Voel KFUM mandskab. Hjemmeholdets bagkæde med Sofie Bæk Andersen (7 mål), norske Stine Skogrand (7 mål) og ikke mindst ligatopscorer Trine Troelsen, som idag scorer 12 mål, drev gæk med defensiven i Randers HK. Topscorer for Randers HK, blev den unge landsholdspiller Mie Højlund med 6 scoringer.

Med sejren til Silkeborg-Voel ligger de sig fast på 7. pladsen med 9 point, mens Randers HK befinder sig på 8. pladsen med 7 point.

 

 

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu