Det læser de besøgende på HBOLD lige nu

Jesper

Randers HK: Afgørende kamp i Silkeborg - også for trænerteamet

Randers HK skal død og pine vinde i Silkeborg, det slår bestyrelsesformanden i Randers HK fast. Derfor ligger der stort pres på både spillerne, og ikke mindst træneren Ryan Zinglersen, som måske kan være igang med sin sidste sæson i Randers HK. 


Onsdag aften klokken 19.30 fløjtes der op til sidste runde i Primo Tours ligaen inden EM pausen, hvor Silkeborg-Voel KFUM tager imod Randers HK.


Inden aftenens kamp, ligger Silkeborg-Voel KFUM og Randers HK á point på henholdsvis 7. og 8. pladsen. Bestyrelsesformand i Randers HK Peter Møller Lassen, mener at kampen i Silkeborg, død og pine skal vindes.


-Jeg synes, den allervigtigste kamp er den mod Silkeborg. For det er i den hjemlige liga, vi skal sælge vores vare, men desværre også der, vi indtil videre ikke har præsteret. Der har været for mange dårlige kampe og et alt for lavt bundniveau. Men en sejr tirsdag aften vil betyde, at vi fortsat hænger på kampen om at komme med i slutspillet. Derfor er det en kamp, som vi pinedød skal vinde. Jeg synes godt, man kan sige, at sæsonen balancerer på en knivsæg lige nu, siger formanden til Randers Amtsavis.


Ryan Zinglersen, cheftræner i Randers HK, har kontraktudløb til sommer, og netop kampen i Silkeborg, kan meget vel komme til at have en afgørende betydning for, om hans fremtidige virke stadig skal være i Randers HK.


-Jeg vil ikke sige, at et nederlag til Silkeborg vil være ensbetydende med, at Ryan Zinglersen ikke får forlænget sin kontrakt, men kampen bliver en del af evalueringsgrundlaget, når vi i næste uge sætter os sammen for at diskutere, hvad vi vil både med hensyn til spillere og træner, siger formanden, der dog fastslår, at man har rettet blikket frem mod næste sæson og ikke har tænkt sig at skride drastisk til værks og lave udskiftninger allerede i december-pausen.


-Vi kan kun erkende, at det indtil videre simpelthen ikke har været godt nok, men jeg synes stadig, at vi spiller for spiller har et stærkere hold end sidste sæson, og hvis vi vinder de næste to kampe, står vi pludselig både i Final Four i pokalen, i EHF Cup-gruppespillet og er stadig ikke langt fra slutspilspladserne i ligaen. Der er trods alt ikke langt op til sjettepladsen, så tingene kan hurtigt vende. Men det kræver naturligvis, at holdet får bedre fat i ligakampene, hvor de har været inde i en ond spiral. Til gengæld har de hevet nogle gode kampe frem i både pokalen og senest i EHF Cuppen, hvor jeg synes, de spillede en god kamp, selvom det kun endte med en sejr på et mål. Det skal vi have overført til ligaen, slutter han.


Kampen mellem Silkeborg-Voel og Randers HK, fløjtes i gang klokken 19.30 i Jysk Arena.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER