Jesper

Randers HH assistenten: Der skal skabes et fundament

Siden Jesper Holm fik en fyreseddel i Randers HH, har ansvaret ligget på assistenten Martin Hjortshøj. En stor omvæltning for assistenttræneren, som heldigvis har oplevet opbakning fra spillertruppen. 


Den 31. Oktober blev Jesper Holm fyret i Randers HH, grundet dårlige resultater og en placering som sidst i herreligaen. Efter fyringen af Jesper Holm, har ansvaret ligget hos assistenten Martin Hjortshøj.


Siden Martin Hjortshøj overtog trænergerningen, har det været en hektisk tid, som Martin Hjortshøj ser tilbage på.


– Ugen startede med et bombardement af tanker dels omkring at jeg ærgrede mig over at samarbejdet med Jesper ikke kunne fortsætte men selvfølgelig også om hvordan vi så får ført holdet og Randers Herre Håndbold videre, fortæller Martin Hjortshøj til Randers HH’s hjemmeside


Randers Herre Håndbold ligger sidst i herreligaen med 2 point, så selvom der mangler point på kontoen, hvis man skal undgå nedrykning, er det ikke her det første fokus ligger for Martin Hjortshøj.


– Da først tankerne begyndte at bundfælle sig lavede jeg en plan over hvordan vi fremadrettet kan skabe en stime af gode præstationer, der så også gerne skulle kaste nogle point af sig undervejs. Det er vigtigt med et fundament at falde tilbage på også i de kampe hvor tingene går i mod os, forklarer Martin Hjortshøj.


Heldigvis for Randers Herre Håndbold og Martin Hjortshøj selv, har spillertruppen bakket Martin Hjortshøj og projektet op.


– Spillerne har været fattede og meget professionelle. De har vist stort commitment og været dedikerede til projektet, fastslår Martin Hjortshøj.


Næste opgave som venter for Randers HH, er den 18. November, hvor Aalborg Håndbold venter, på udebane i Gigantium.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER