Lasse Dieckmann

Kæmpe overraskelse - Skanderborg tager sæsonens første point!

Skanderborg Håndbolds håndbolddamer kunne i dag sætte deres første to point på kontoen, da de på deres nye hjemmebane slog Ringkøbing Håndbold.

Efter 9 kampe hvor der kun har været nederlag på menuen, kunne Skanderborg Håndbold i dag synge sejrssang i omklædningsrummet. Det havde de fortjent, efter de slog Ringkøbing Håndbold med bare 21-20.

Første halvleg startede meget lige, men efter ca. 15 minutters spil begyndte Skanderborg Håndbold at trække fra. Stille og roligt fik de slået et hul, så de kunne gå til pause med en føring på 14-9 og et godt udgangspunkt for at få sæsonens første point.

Efter pausen var det Ringkøbing Håndbold, der var bedst. Skanderborg Håndbold fik problemer med at score mål, og så åd vestjyderne sig stille og roligt ind på hjemmebaneholdet. Det så endda ud til at blive helt tæt til sidst, da Michelle Brandstrup sendte Ringkøbing helt tæt på med sin scoring til 21-20 med 3 minutter tilbage.

Men de sidste 3 minutter blev helt uden scoringer, og Skanderborg damerne kunne derfor juble over, at de endelig fik sat point på kontoen i Primo Tours Ligaen.

Kampens topscorer blev Skanderborg Håndbolds Kristina Jørgensen, der scorede 6 gange.