Heine: Vi har god selvtillid

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Allan Heine kommer med sine forventninger til aftenens kamp mod Odense Håndbold

I aften går det løs i Primo Tours Ligaen. Det sker når Allan Heines Viborg HK, tager imod Jan Pytlicks Odense Håndbold. I skrivende stund ligger Viborg på 1.pladsen med 17 point, mens Odense ligger på 3.pladsen med 14 point.  Dermed er der lagt op til et brag af en topkamp.

Op til kampen har HBOLD.dk talt med hjemmeholdets cheftræner Allan Heine.

– Jeg forventer en rigtig hård og tæt kamp, hvor det nok igen bliver de defensive dyder vi ligger vægt på. Odense er et godt hold, så det bliver vigtigt at vi spiller op til vores bedste, lyder det fra Allan Heine der fortsætter.

– Jeg tror også at det bliver afgørende, hvem der får det bedste flow i angrebsspillet. Vi har en god selvtillid på holdet, og god tro på tingene. Vi har haft en god sæson indtil videre, men det har Odense også. Det er 2 hold med masser af selvtillid der går på banen i aften, så jeg håber meget, at der igen kommer mange mennesker i hallen der støtter os, siger Allan Heine.

I sidste hjemmekamp stod målvogter Mie Sørensen en rigtig stærk kamp, og hun sluttede af med en redningsprocent på 41. Om Sørensens chancer for spilletid i aften siger Heine.

– Mie er ganske rigtigt inde i en rigtig god udvikling for tiden, og det ville også undre mig meget, hvis hun ikke får spilletid i aften, afsluttede VHK-chefen.

kampen starter 19:30 i Viborg Stadionhal.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu