Rygte: EM-spiller skifter til Odense Håndbold

Primo Tours ligaen
Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Foto: Torben Andresen, Odense Håndbld

Odense Håndbold er i disse uger i gang med at forberede den helt store oprustning i spillertruppen forud for sæsonen 2017/18. Senest har klubben præsenteret både Stine Jørgensen og Mie Højlund, og snarligt kan SK Aarhus’ Mette Tranborg så tage samme tur til Fyn.

Således beretter TV2 Sport, at Mette Tranborg senere i dag tirsdag skulle blive præsenteret som den nyeste tilføjelse til en i forvejen profiltynget trup under ledelse af Jan Pytlick.

I starten af november blev først Stine Jørgensen fra FC Midtjylland og siden Mie Højlund fra Randers HK præsenteret i den ambitiøse ligaklub – og nu skulle den tredje landsholdsspiller altså blive præsenteret i Odense inden for blot et par uger.

Ifølge TV2 Sports oplysninger skulle Mette Tranborg have underskrevet en tre-årig aftale – hun kan desuden opleves under kvindernes EM-slutrunde til december, når det danske kvindelandshold drager til Sverige for at dyste om EM-metal.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu