Medie: Sportsdirektør færdig i FCM-kaoset

Primo Tours ligaen
Foto: Erik Laursen

Foto: Erik Laursen

Kaoset fortsætter i FCM Håndbold. Nu er sportsdirektør Stefan Kristensen fortid i det midtjyske, skriver TV 2 Sport.

Interne uroligheder har præget FCM Håndbold siden sæsonstart, hvor Helle Thomsen med kort varsel forud for Super Cuppen blev fyret. I dag fortsatte sagaen, da det først blev meddelt at Fie Woller er blevet solgt fra efter EM-slutrunden og rumænske Eliza Bucheschi også er fortid efter EM.

Der har igennem noget tid tilsyneladende været uenigheder mellem Stefan Kristensen og FCM Håndbolds bestyrelse. Det får nu konsekvenser, da sportsdirektøren inden for den nærmeste fremtid er fortid i FCM. Om Stefan Kristensen har sagt op eller er blevet fyret er ifølge mediet uvist.

Skriv en kommentar:

Din E-mailadresse vil ikke blive vist.

Mobile Sliding Menu