Patrick Andersen

Aalborg holder på Martin Larsen

Aalborg Håndbold har forlænget kontrakten med deres højre back Martin Larsen. Det oplyser nordjyderne i nedenstående pressemeddelelse.


Trods sine kun 24 år runder højre backen Martin Larsen sin kamp nummer 150 for Aalborg Håndbold på fredag mod Randers HH. Samtidig har han sat sit navn på en ny to-årig kontrakt med klubben gældende frem til sommeren 2019.


– Det er vigtigt for mig som træner at have kontinuitet i truppen, og jeg er glad for, at Martin har valgt at fortsætte i Aalborg, selv om han havde andre muligheder, siger cheftræner Aron Kristjansson og fortsætter:


– Martin er en af de bedste højre backs i ligaen i både angreb og forsvar, og jeg tror, at vi sammen kan udvikle hans spil yderligere.


Martin Larsen har flere gange været med udviklingslandsholdet, senest i Polen i begyndelsen af denne måned, og som ungdomsspiller var han bl.a. med til at vinde U 19 VM.


– Aalborg Håndbold er min klub. Jeg har været med til at vinde både DM-guld og sølv og spille Champions League med klubben, men ønsker ikke at stoppe med det.  Vi skal vinde flere titler og helst spille europæisk håndbold hvert år, siger Martin Larsen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER