Lasse Dieckmann

Uhrenholt: Randers er en lidt ubekendt størrelse

Ribe-Esbjerg HH skal mandag aften på besøg hos Randers HHs håndboldherrer, der har været igennem en rodet periode på grund af trænerfyring. 


Ribe-Esbjerg har inden aftenens kamp i Randers samlet fem gange så mange point som modstanderen. Men selvom der er stor forskel på pointhøsten for de to mandskaber, så skal man ikke undervurdere Randers HH.


– Randers har tabt knebent til Mors Thy og BSV, og de har haft nogle tætte kampe. At slå Randers er ikke noget, man bare gør. Det kræver en fuld koncentreret indsats fra mine spilleres side, og de skal have fjernet de individuelle dumme beslutninger, som der var mod KIF, fortæller Claus Uhrenholt til Ribe-Esbjergs hjemmeside.


Aftenens modstander fra Randers har inden landsholdspausen fyret deres cheftræner, Jesper Holm. Det har givet noget usikkerhed, men det kan gøre flere forskellige ting ved et håndboldhold.


– Randers er en lidt ubekendt størrelse. De har lige skiftet træner, og det er altid usikkert, hvad det fører med sig. Men kravet til os er, at vi skal koncentrere os om os selv, slutter Ribe-Esbjerg-chefen.


Kampen spilles i Arena Randers kl. 19.30, og den kan ses den på TV2 Sport.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER