Lasse Dieckmann

Skanderborg regner med at anke omkamps-dom

Bestyrelsen i Skanderborg Håndbold er lige nu i gang med at finde ud af hvad der skal ske efter TTH Holstebro har fået medhold i protest


 Selvom Dansk Håndbold Forbunds disciplinærinstans har bestemt at kampen, der blevet spillet mellem TTH Holstebro og Skanderborg Håndbold d. 30 oktober, skal spilles om, så er det ikke sikkert, at den sag er helt lukket endnu.


– Vi er ved at runde det med en kyndig på lovområdet, og det er overvejende sandsynligt, at vi anker sagen. Vi er helt klart af den indstilling, at vi vil appellere, men vi kigger lige på omfanget af, hvad det medfører, siger Skanderborg Håndbolds bestyrelsesformand Jens Christensen til TV 2 SPORT.


Det var problemer med haluret, der gav Skanderborg Håndbold 10 ekstra sekunder i deres sidste angreb. Det betød, at “the green gunmen” kunne nå at udligne stillingen til 23-23.


– Der er meget usikkerhed omkring det, og det er første gang i – tror jeg – 15 år, at disciplinærinstansen har dekreteret omkamp med udgangspunkt i tidstagning. Det store spørgsmål må være, på hvilket tidspunkt i en kamp en fejl i tidstagningen kan medføre ny kamp, siger Jens Christensen.


– Der kan jo ske fejl (i tidstagningen, red.) et antal gange under en kamp, men hvornår er det så, at det skal kunne give omkamp?


Skanderborg Håndbolds frist for at anke dommen udløber fredag. rasmus_kaagaard


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER