Lasse Dieckmann

Fløjspiller chikaneret af tilskuer

Det er som regel kun sjovt når publikum involverer sig i håndboldkampe. Men lørdag blev det for meget for Skive fHs Andreas Toudahl


Det var en tæt kamp på banen, da SUS Nyborg lørdag eftermiddag tog imod Skift fH. En knebent et-måls nederlag måtte fynboerne indkassere, men kampen vil nok blive husket for noget andet.


Dommerne var nemlig nødt til at bortvise en af SUS Nyborg tilhængerne, da han ikke kunne lade Skive fHs assisterende træner og venstrefløj, Andreas Toudahl, være i fred. Det skriver Skive Folkeblad.


Det startede med at tilskuerne stillede stole helt ud til sidelinjen, så venstrefløjen var ved at falde over dem. Det kulminerede så med at tilskueren begyndte at skubbe til Andreas Toudahl, der herefter henvendte sig til dommerne, der bortvist manden. En mand, der beklageligvis, ikke var hvem som helst.


– Det var så usportsligt, som noget kan være, og det fortjener SUS Nyborg en påtale for. Én ting er, hvis det havde været en almindelig tilskuer – men når det viser sig at være en repræsentant for klubben, synes jeg nok, SUS Nyborg burde sende Skive fH og Andreas Toudahl en uforbeholden undskyldning, siger cheftræner Ole Bitsch til Skive Folkeblad. 


– De bør stå med en flov smag i munden i SUS. De leverede en rigtig fin indsats på banen, men uden for kammede det over. Det klæder ikke SUS Nyborg. 


Skive fH vandt kampen 26-27 og ligger dermed nr. 2 i herrernes 1. division med 14 point.

SUS Nyborg ligger på 12. pladsen med 4 point.


Det læser brugerne på EUROPAMESTER lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER